Update plaatsing kleedkamers en terras

Volgende week (week 34) zullen de funderingswerkzaamheden starten. Hierbij zal een deel van het sportpark afgezet worden met bouwhekken. De velden zijn bereikbaar door via de fietsenstalling langs veld 6 te lopen. De ingang aan de kant van veld 2 zal voorlopig de enige toegangsdeur zijn.

Het exacte tijdsschema zullen we toevoegen (en zoveel mogelijk updaten).

Update Corona maatregelen

Over een aantal weken zal de competitie weer gaan starten. Het FCO Corona team komt volgende week dinsdag bijeen, om een eerste aanzet te geven voor een aantal protocollen. Hoe gaan we om met de 1,5 meter en praktische dingen zoals vervoer en kantine. De protocollen worden allemaal gedeeld met de Gemeente, ook om input te krijgen van andere verenigingen. We verwachten dat toezicht vanuit de Gemeente op naleving van de protocollen zal plaatsvinden, net zoals op terrassen e.d.

De protocollen die klaar zijn worden gedeeld met de leden via de site, email en whatsapp groepen die bestaan.

Gebruik velden

Het is vanaf vandaag weer mogelijk om gebruik te maken van de velden. Echter de kunstgrasvelden NIET! Die zijn tot nader bericht buiten gebruik gesteld. We moeten eerst een keuring uitvoeren om te bekijken wat de status van de velden is. Dit heeft te maken met de KNVB keuring volgend jaar en de vervanging over 3 jaar. We willen voorkomen dat we extra geld voor een korte periode moeten investeren, om de velden speelklaar te houden. Dat zou een kostbare investering worden. Dringend verzoek aan iedereen om teams en niet leden die op de kunstgrasvelden actief zijn er vanaf te halen.

De trainingen worden voorlopig alleen afgewerkt op veld 6, het veldje op de kop van veld 1 en de stroken tussen veld 2 en 3 en veld 4 en 5. Doe je oefeningen zo veel mogelijk op de tussenstrook en speel de partijen op kop veld 1 of veld 6. Dat is ons advies aan de teams.

Wanneer de keuring is geweest, kunnen we zien wat de belastbaarheid van veld 3 en 4 is en hoe we de trainingscapaciteit moeten verdelen.

Het bestuur.