Binnen het bestuur van FC Oudewater ontstaat per einde 2022 de vacature voor de rol van Bestuurslid Kantinezaken (Horeca).

Binnen FC Oudewater zijn de vrijwilligers de kurk waar de vereniging op drijft…. maar we draaien ook op wat onder die kurk zit!

De bar en keuken geven dé mogelijkheid om na de wedstrijd een biertje of fris te drinken, de overwinning te vieren of gewoon een kopje koffie te halen als ouder. Maar ook de inwendige voetballer wordt verzorgd.

De bar en keuken vormen het kloppend hart van het sociale aspect van een voetbalvereniging! Om die reden willen we de horeca in eigen beheer houden. Daarom is de rol van bestuurslid Kantinezaken een vaste waarde in het bestuur.

Er is een ding wat je niet gaat doen en dat is zelf achter de bar staan (tenzij je dat natuurlijk gewoon leuk vindt). Je bent als bestuurslid verantwoordelijk voor de exploitatie van de horeca. Daar valt veel onder zoals inkoop, planning, vrijwilligers, contact met leveranciers. Je verzamelt een groep “horeca tijgers” om je heen die je helpen bij het uitvoeren van je plannen. Jij bedenkt hoe de horeca bij FC Oudewater vorm gaat krijgen. Denk aan bijv. gezonde broodjes of speciale biertjes. Jij en het team zijn het visite kaartje van FC Oudewater als het gaat om gastvrijheid en uitstraling.

Het is en blijft natuurlijk wel een voetbalkantine, maar je hebt alle vrijheid om daar je eigen “speelstijl” in te ontwikkelen. Belangrijk is dat je team en de klanten tevreden zijn.

Horeca achtergrond of je had dit als beroep altijd al willen doen, maar het is er niet van gekomen…je bent welkom. De spirit is belangrijk! Het is wel noodzakelijk dat je een SVH diploma hebt of bereid bent om die (vergoed door FCO) te behalen.

Wat ga je doen:

1. Het ontwikkelen, implementeren en uitdragen/bewaken van het kantinebeleid;
2. Het samenstellen van verschillende uitvoerende commissies (voor zover die nog niet bestaan) die uitvoering geven aan het beleid. Jij coördineert en stuurt bij waar nodig. O.a. de barcommissie, evenementen(Super Saturday/Six to Six/Carnaval);
3. Deelnemen aan de maandelijkse bestuursvergadering.

Wie zoeken we?

1. Iemand die FC Oudewater goed kent;
2. Je maakt makkelijk contact met mensen, je hebt bij voorkeur een horeca hart;
3. Je bent goed in organiseren en mensen om je heen verzamelen;
4. Je bent in het bezit van een SVH diploma of bent bereid die te halen (op kosten van FCO);
5. Je hebt interesse om, via je rol als bestuurslid, een bredere bijdrage te leveren aan de toekomst van FC Oudewater.

Je wordt in je rol ingewerkt door het huidige bestuurslid. Deze zal ook zo lang als nodig is beschikbaar zijn om je op weg te helpen. Bij voorkeur starten in november 2022, na goedkeuring van de ALV.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de rol kun je contact opnemen met Rob de Groot – Bestuurslid kantinezaken (horeca@fcoudewater.nl) of Harold van Aart-Voorzitter Organisatie (voorzitterorganisatie@fcoudewater.nl).

Is besturen voor jou geen optie, maar je weet misschien wel iemand, dan kun je de naam ook doorgeven aan deze bestuursleden.