Ben jij de nieuwe coach van ons hoogste meidenelftal, de MO20?

Maak jij graag het verschil in het vormen van een krachtig team en heb jij zin om deze getalenteerde meidengroep naar de hoofdklasse te brengen? Lees dan verder!

FC Oudewater is op zoek naar een nieuwe coach voor de MO20.
Een betrokken, technisch sterke coach die het beleid en de visie van de club omarmt en de tactische aanwijzigingen van de trainingsavonden door kan vertalen naar de wedstrijd op zaterdag. Deze coach krijgt een mooie groep onder zijn of haar hoede en wordt hierbij goed ondersteund door ervaren, gediplomeerde trainers. De sfeer binnen het team is al heel goed en jij kunt deze teamspirit op zaterdag vasthouden!
Vanaf het moment dat jij de coachjas van FC Oudewater hebt aangetrokken ben je één van de vele gezichten van onze vereniging. Men ziet jou als het uithangbord van de club en jij stelt het belang van jouw speelster(s) altijd voorop.

Wil je vrijblijvend eens praten wat dit betekent, en of het wat voor jou is, neem dan gerust contact op met Harold van der Weide (coordinator meidenvoetbal) of Rosanne Zijerveld-Bader (Bestuurslid Damesvoetbal) via 0651804201 of 0628412236.