FC Oudewater is op zoek naar een

BELOFTENTRAINER

TRAINER/COACH FC OUDEWATER 2 (res. 3e klasse Zaterdag, volledige competitie)
COACH FC OUDEWATER O21 (6 oefenwedstrijden per jaar, geen trainingen)
COACH FC OUDEWATER O17 (6 oefenwedstrijden per jaar, geen trainingen)

Trainer FC Oudewater 2
Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige trainer voor onze 2e selectie die zich inzet om spelers maximaal te ontwikkelen op zowel teamniveau als op individueel niveau. Jouw taak wordt om de ontwikkeling van spelers binnen FC Oudewater op een hoger niveau te krijgen. Het 2e voetbalt in de reserve 3e klasse, zaterdag (miste afgelopen seizoen promotie in de na-competitie). Je werkt op een positieve manier om spelers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen (di en do) en wedstrijden. Je werkt op basis van ons technisch beleidsplan. Verder ben je eindverantwoordelijk voor de wedstrijdtactiek, opstellingen en uiteindelijk ook de resultaten die je met het elftal behaalt. Het uitdragen van de clubwaarden van FC Oudewater behoort tot je functie.

Coach O17 en O21
Samen met vv Donk, VV Groeneweg en MSV’19 spelen wij met twee samengestelde selecties een onderlinge minicompetitie van zes wedstrijden, verdeeld over het seizoen. Voor het 3e seizoen nemen wij deel, in het 1e jaar wonnen we beide poules, afgelopen seizoen de poule O21.

Jouw profiel
Zowel in het 2e elftal als in de leeftijdsselecties O17 en O21 bevindt zich aardig wat jong talent, dat ‘klaargestoomd’ moet worden voor het ‘grote werk’ in het eerste, dat geheel bestaat uit eigen spelers. Onze eerste elftal is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de 3e Klasse, de ambitie is om een stabiele 2e-klasser te worden. Als trainer beschik je over een goede en heldere voetbalvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op een jong team en de individuele spelers. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden zowel intern als extern; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Verder beschik je over leidinggevende capaciteiten. Coachen is jou op het lijf geschreven. Je hebt ervaring in trainen en coachen van teams en het hebben van TC3 is een vereiste, TC2 is een pré. Je werkt nauw samen met onze hoofdtrainer, Harry Akkermans (TC1).

Ons aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische voetbalomgeving binnen een ambitieuze vereniging. We beschikken over een goed team van trainers/leiders en een modern sportpark met twee kunstgrasvelden.

Solliciteren
Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatiebrief en CV naar voorzitter@fcoudewater.nl.