Voor FusieClub Oudewater zijn wij op zoek naar een ambitieuze
TRAINER FC OUDEWATER 2 (res. 3e klasse Zaterdag)
De functie
Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige trainer voor onze 2e selectie die zich inzet om spelers maximaal te ontwikkelen op zowel teamniveau als op individueel niveau. Jouw taak wordt om de ontwikkeling van spelers handen en voeten te geven binnen FC Oudewater om het op een hoger niveau te krijgen. Het 2e gaat voetballen in de reserve 3e klasse, zaterdag. Je werkt op een positieve manier om spelers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden. Je werkt op basis van ons technisch beleidsplan. Verder ben je eindverantwoordelijk voor de wedstrijdtactiek, opstellingen en uiteindelijk ook de resultaten die je met het elftal behaalt. Het uitdragen van de clubwaarden van FC Oudewater behoort tot je functie.

Jouw profiel
Als trainer beschik je over een goede en heldere voetbalvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op het team en de individuele spelers. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden zowel intern als extern; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Verder beschik je over leidinggevende capaciteiten. Coachen is jou op het lijf geschreven. Je hebt het vermogen om je gedrag aan te passen indien de situatie verandert. Je hebt ervaring in trainen en coachen van teams en het hebben van TCIII is een vereiste, TCII is een pré. Je werkt nauw samen met onze hoofdtrainer.

Ons aanbod
FC Oudewater is een nieuwe vereniging, die ontstaat uit een fusie van OVS (4e klasse zaterdag) en vv Unio (2e klasse zondag). Na de fusie (per 1 juli 2016 a.s.) gaat het prestatieve deel van de vereniging over naar de zaterdag (4e klasse). Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische voetbalomgeving binnen een ambitieuze vereniging. We beschikken over een goed team van trainers/leiders en een modern sportpark met twee kunstgrasvelden.

Solliciteren
Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatiebrief en CV naar ons bestuurslid Voetbalzaken Chris Jansen,tcvoetbal@fcoudewater.nl.