Aan alle leden van FC Oudewater,

Oudewater, 11 januari 2021

Naar alle waarschijnlijkheid zouden we zaterdag de nieuwjaarsbijeenkomst hebben georganiseerd, voorafgegaan door een of meerdere voetbalwedstrijden. Als afsluiting een lekker drankje met een bord boerenkool met worst of hutspot.

Al voorzitters breken we dan even in voor een korte nieuwjaarstoespraak. Dat gaat niet dit jaar… Maar om het in stilte voorbij te laten gaan, voelde niet goed.

De trainingen gaan deze week weer van start (voor de jeugd) en het is even afwachten wat er op 12 januari medegedeeld wordt. We verwachten dat de competitie en trainingen voor de senioren in ieder geval tot zeker half februari niet normaal mogelijk zijn.

Hoe de rest van het seizoen eruit zal gaan zien is nog volledig onduidelijk. Onze verwachting is, dat er in kleine competities zal worden gespeeld. Minder ploegen per pool en zoveel mogelijk wedstrijden tot de zomer. Promotie of degradatie zal, schatten wij in, dit jaar niet plaatsvinden. Dat lijkt tot nu toe het meest waarschijnlijke KNVB scenario.

Het contract met Alex Redel, trainer van de selectie, hebben we verlengd en we zijn zeer content met Alex. Het is traditie om dit op de nieuwjaarsbijeenkomst bekend te maken.

We zijn nog steeds op zoek naar vervanging voor de functie van secretaris. Tot op heden zijn er nog geen reacties op de eerste oproep gekomen. Heb je interesse, maar twijfel je op basis van het profiel, neem dan toch contact op. Laten we in ieder geval in gesprek gaan.

Het project “kleedkamers en terras” nadert zijn einde. Binnenkort zal de balustrade en noodtrap geplaatst worden. Laten we hopen dat we dit jaar het terras nog officieel in gebruik kunnen nemen! Ideeën voor de inrichting van het terras zijn van harte welkom! (horeca@fcoudewater.nl).

Alle vrijwilligers in zijn algemeenheid en de mensen die extra werk hebben verzet bij de “verbouwing” willen we langs deze weg nog bedanken voor hun enorme inzet het afgelopen jaar.

Wij heffen virtueel nu het glas op jullie en wensen iedereen de allerbeste wensen voor 2021. Blijf gezond en we gaan later dit jaar zeker nog met elkaar het glas heffen! Want tenslotte is er licht aan het einde van de tunnel, nog even volhouden!

Namens het voltallige bestuur,
Harold van Aart                              Gerard van Ooijen
Voorzitter Organisatie                     Voorzitter Voetbal