Beste FCO-leden,
 
Hierbij vinden jullie de veldindeling en tijdsindeling voor aankomend voetbalseizoen 2019-2020. We hebben hier zo goed mogelijk rekening proberen te houden met voorkeurstijden, trainers, 1 tijdstip per leeftijdscategorie, enzovoort, enzovoort. De trainingen voor de jeugd beginnen in de week van 26 augustus. De selectie, welke tegenwoordig uit 3 elftallen bestaat, zal haar eerste training aanvangen op zaterdag 10 augustus.
 
VADERS, MOEDERS, OOMS, TANTES en OVERIGE, we hopen dat u nu het tijdstip van de training van u zoon, dochter, nicht, neef of andere bekende ziet en denkt; “Ik zou heel graag willen helpen bij de training aankomend seizoen maar kan ik dit wel en hoe moet ik me aanmelden?”
 
Training geven is namelijk nooit makkelijker geweest. Materialen en een groot gedeelte van de trainingsstof  wordt op het veld voorbereid door de coordinator. De drempel om op het veld te staan is daarom enorm omlaag gegaan. We hebben uw hulp echter hard nodig in de begeleiding en alles wat u extra kan brengen. Mocht u geinteresseerd zijn laat het mij dan weten via onderstaande contactgegevens.
 
Rest mij nog om eenieder een geweldig, plezierig en sportief seizoen toe te wensen. Mochten er vragen over de indeling zijn laat het mij weten en nogmaals; “Uw hulp op het veld bij deze prachtige vereniging is nodig en van harte welkom!”
 
Met vriendelijke groet,
 
Gijs Kautz
Technisch bestuurslid
FC Oudewater
tcvoetbal@fcoudewater.nl