Wil jij trainen met de leukste trainers, zaalvoetballen met je vrienden en het stadion van FC Utrecht bezoeken? In de voorjaarsvakantie organiseren we twee dagen vol met voetbalplezier, spelletjes en circuittrainingen bij FC Oudewater.

Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek en Topskillz organiseren samen de voetbaldagen in de voorjaarsvakantie. Zaalvoetballen, lunchen en trainen met de leukste trainers uit het Groene Hart! Op 27 en 28 februari organiseren we voetbaldagen voor €99,- per persoon bij FC Oudewater.

Zaalvoetbal
In februari voetballen in een korte broek? Op woensdagmiddag trainen we met alle kinderen in sporthal De Noort Syde in Oudewater. Is jouw kind de beste straatvoetballer van de buurt? Dan is dit echt iets voor hem of haar. Uitdagende oefeningen, toernooien en partijen staan op het programma. Schrijf hem/haar vandaag nog in en laat jouw kind schitteren in de zaal!

FC Utrecht
Op dag twee gaan we met zijn allen naar de Galgenwaard in Utrecht. We brengen we een bezoek aan het heilige gras van FC Utrecht en krijgen een rondleiding door het stadion. Heeft jouw kind nog nooit de kleedkamers, vip-rooms of persruimte gezien? Dan is dit zijn kans. Misschien kunnen we zelfs op de foto met een van de topspelers of zelfs met toptrainer Dick Advocaat.

Lunchen
Na een intensieve ochtend op het veld lunchen we met zijn alle in de kantine van FC Oudewater. Het kan zijn dat jouw kind allergisch is voor bijvoorbeeld gluten of lactose. We raden aan in dat geval in zelf voor een lunch te zorgen.

Sportfoto’s
Kom jij net als ons nooit toe aan het maken van leuke sportfoto’s? In de voorjaarsvakantie reist een fotograaf met ons mee langs de verschillende oefeningen en uitdagingen die de kinderen te wachten staat. Wil jij niet dat jouw kind wordt gefotografeerd? Stuur ons dan een mailtje en wij zorgen dat dat deze foto’s niet worden gepubliceerd. De foto’s worden gepubliceerd op de Facebookpagina’s van Topskillz en De Complete Techniek.