Wist je dat FC Oudewater niet zonder vrijwilligers kan? Daarom besteden we graag speciale aandacht aan onze vrijwilligers tijdens de FC Oudewater vrijwilligersBBQ op zondag 2 juli vanaf 16:00 uur. Iedereen die dus iets voor de club doet is van harte welkom. Laat je even weten of je komt? Meld je aan via secretaris@fcoudewater.nl

Vrijwilligers zijn binnen iedere vereniging van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot barmedewerker, van trainer tot commissielid of scheidsrechter: een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Daarom willen we hen heel erg bedanken voor wat ze doen om voetbal bij FC Oudewater mogelijk te maken!

Altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers
En we zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Waarom? Onze club staat er goed voor: De opbrengsten van contributie, sponsorinkomsten en bijdragen vanuit de gemeenschap zijn voldoende om de basis te bekostigen. Maar vrijwilligers maken het verschil: Zij leiden alles in goede banen en maken het voetbal pas echt mogelijk.

Daarom doen we een direct op jou als lid, of als ouder/verzorger van onze jeugdleden. Al doe je iets eenmalig, of zet je je een paar uur per maand in voor de club: Het maakt het verschil voor onze club! Bovendien is het vrijwilligerswerk enorm leuk, je leert er veel van en is het enorm leuk om samen te werken aan onze fantastische club!

Welke vrijwilligersfuncties zoeken we en hoeveel tijd ben je er aan kwijt?

  • Leden commissie “werving nieuwe leden en vrijwilligers” (maandelijks enkele uren)
  • Leden commissie “marketing en communicatie” (maandelijks enkele uren)
  • Scheidsrechters voor jeugd en senioren (zaterdag)
  • Coordinator Senioren (maandelijks enkele uren)
  • Trainer voor Dames 2 (dinsdagavond, donderdagavond, zaterdag)
  • Leider/coach voor Dames 2 (zaterdag)

We hopen jullie te zien op de vrijwilligersBBQ!