Trainingen starten vanaf 22 augustus

We staan aan de vooravond van een uniek seizoen. Vanaf 20 augustus gaat FC Oudewater van start met een spectaculaire seizoensopening. Vanaf 22 augustus starten de trainingen, volgens de nieuwe veldindeling. Een vriendelijk, doch dringend verzoek: Houd je aan deze veldindeling en ga niet eigenhandig wijzigingen doorvoeren. Wil je en verzoek tot aanpassing indienen, doe dat dan via voorzitter@fcoudewater.nl.

Openingstijden kantine

We streven naar een bemande (of bevrouwde) kantine op de dinsdag-, woensdag- en donderdagavonden. En uiteraard op zaterdag en zondag, op speeldagen. Daarvoor kunnen we nog wel wat aanmeldingen gebruiken van bar-personeel. Geef u op via horeca@fcoudewater.nl, een splinternieuw kassasysteem maakt het voor iedereen supereenvoudig om een bardienst te draaien.

In september Grote Club Actie

Onze jeugdleden gaan in september op pad met de loten van de Grote Club Actie. Voor iedereen die een lot koopt biedt dit een kans op mooie prijzen. Voor de club betekent dit een waardevolle financiële bijdrage voor de jeugd-clubkas. Een eenvoudige manier voor familie en vrienden om FC Oudewater te steunen!

Supersaturdays

Achter de schermen is de nieuwe evenementencommissie al druk doende met het invullen van de evenementenkalender voor het komende seizoen. Een nieuw fenomeen zal worden geïntroduceerd: “Supersaturday”. Er worden een paar strategische zaterdagen gekozen waarop we – naast sprankelende voetbalwedstrijden – ook een paar gezellige derde helften zullen organiseren. Houd de aankondigingen op website en Facebook in de gaten!

Rookverbod in de kantine

Tot voor kort werd in de kantine het roken in het halletje nog gedoogd. Daar stoppen we mee. Vanaf heden is roken in de FC Oudewater-gebouwen (dus ook in de kleedkamers!) verboden. Voor rokers staan buiten asbakken en statafels.

Algemene Leden Vergadering

Noteer alvast in de agenda: 17 november a.s. is de eerste Algemene Leden Vergadering van FC Oudewater. Alle leden zijn van harte uitgenodigd. De agenda van deze vergadering zal uiterlijk een week voor de vergadering worden gepubliceerd.